Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Mágusnemzet Sarja - Cikksorozat I. rész

Te tudod, hogy egy Valódi, Igazi Mágusnemzet Sarja vagy!?

Nem? Pedig ez tény. Apám mondta még nem is oly rég, hogy a tények bizony makacs dolgok. Miként a matematika. 1+1, 2+2, ugye az eredmény egyszerű. Miként a történelem is, ha nem a valótlanságot tanítják. Mit tanítják, egyszerűen beleverik az ember gyerekébe. Aztán hol? Természetesen az iskolába. Legyen az akár állami, akár bármi más.

Felteszem a kérdést. Vajon miért kell nekünk hamis, valótlan, történelmet tanítani? No meg aztán hány éve folyik ez sorozatban? Számtalan, látszólag megválaszolhatatlan kérdések sorozata. Tudom, meglehetősen izgalmas ezek a dolgok. A mai Magyarok legnagyobb része elismeri ugyan azt, hogy szenved a Magyar, azt azonban nem tudja, hogy miért. Érzi, hogy valami nagyon nincs rendjén. Feszeng is magában rendesen, és keresi is a megoldást, a kivezető utat ebből a kínok közt szenvedő országban. Ám nem látja a sötétségből kivezető utat. Azt azonban tudomásul kell venni, hogy a mai Magyar Nemzet legnagyobb része katasztrofálisan információhiányos a múltjával kapcsolatos még leglényegesebb pontokban is. Épp ezért lehet vele megtenni minden aljasságot.

Azonban nekünk most nem ezek megválaszolása az érdekes, hanem a könyörtelen tények ismerete, annak megismertetése. Mégpedig annak okáért, hogy képesek legyünk végre felemelni a Sumer-Magyar-Avar-HUN-Pártus-Szittya-Turáni-Szkíta fejünket. Nehogy azt hidd, hogy ezek pusztán rokon népek. Nem! Ezek alatt a nevek alatt egyugyanazon testvérnépek értendők. Fel kell emelnünk azt az okos fejünket, melyet most rabigában tartanak és egyre mélyebbre nyomnak. Pusztán azért, mert tudják, hogy mi vagyunk az ősi nép. Egyszerűen ki akarják véreztetni nemzetünk fiait, lányait. Nehogy arra gondolj, hogy ez nem így van. Teszik ezt már több 1000 éve. Az utolsó hatalmas nagy pofont nem 1920-ban kaptuk Trianonban. Nem ám. Hanem sokkal korábban. 972-ben. Nem tévedés. Ekkor halt meg az utolsó igaz királyunk, kit ma ledegradálva “csak” fejedelemnek neveznek. Ez a férfi nem más volt, mint maga Taksony (Toxun) Árpádházi királyunk. Kinek fia már népe árulójává vált. A neve Géza király. Ő is király volt. Azt azonban még ő is tudta, hogy él, hogy van, hogy létezik a Hunok, Magyarok Istene, az Öregisten. Azonban ennek ellenére elárulta. Egy szamárhátnyi aranyért. Pedig ő volt a leggazdagabb valamennyi király közül. De kapzsisága és beképzeltsége mindennél határtalanabb volt. Ezt mondta egykoron. “Elég gazdag vagyok ahhoz, hogy egyszerre két Istent is szolgáljak”,
Mivel pedig a Hunok Országának népét elárulta annak királya, majd pedig az ellenállók jó részét szó szerint kivégezték, írását, mely a rovásírás, tűzre dobták, mágusait, táltosait, javasait, aranyasszonyait máglyára vetették, szemébe port hintve és félrevezetve új irányt és idegen istent mutattak neki, mint követendőt. A király jelszava így szólt. Vagy követsz, vagy megöllek a családoddal együtt.
A mi országunk akkoriban a világ egyik leghatalmasabb országa volt. Tehát az idegenek azt csak árulással, ármánykodással voltak képesek megfertőzni. Azonban az árulóit sajnos nem ismerte fel pontosan. Ezért védekezni sem igen tudott ellene. Akkori országunk egyik határa Kijev, a másik pedig az Oberens folyó volt. Egy hatalmas ősi nép fia vagy, kinek Él az Istene az Öregisten, a Kutai Szkíta Úr Jézus. Népünk valós történetében ez a pár év mely 972-től eltelt csak cseppnyi, szinte jelentéktelen idő. A kezdetünk, még messze Nimród király ideje előttről indul. Ki koronáját az égből kapta. Pedig már annak is min. 8000 éve. Messze az egyiptomi dinasztiák ideje előttről számítjuk és tudjuk népünk, fajunk származását, eredetét.

A következő részben a kezdetektől felépítve bemutatom mindazt, amit elhazudtak Tőlünk, hogy könnyedén kivéreztessék fajtánk. A győkértelenség hamis tudatának véget kell vetni. Meg kell tudnod, hogy a világ legrégibb, legősibb nemzete, fajtája vagy.
Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza