Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Spirituális Felszabadítási Program
A Spirituális Szabadság Programja
KULCS A BOLDOG ÉS SZABAD ÉLETHEZA Program bemutatása

Misszió

Az Ezoterikus Tanok Egyházánál az Öregisten után a tagok az elsők. Minden érdeklődést megbecsüléssel kezelünk, és legjobb tudásunk szerint válaszolunk meg. Célunk a lehető legjobb és leghatékonyabb Spirituális fejlődés minőségi szintű biztosítása. Ugyanakkor számunkra egyáltalán nem lényegtelen az általunk elképzelt élhető emberi élet kiteljesítése, melyben nagyon fontos a belső harmónia, valamint az anyagi biztonság.

Az ép testben való élést csakis a belső harmónia alapozhatja meg. Anyagi világban élve azonban néha kisebb-nagyobb egészségügyi és financiális problémák szoktak fellépni. Ennek korrigálásához pedig feltétlenül szükségesnek tartjuk egy új Spirituális és Gyógyközpont létrehozását.

Ebbe a Központban nyílik meg gyermekeink számára óvodánk és azok iskolája.
Ami viszont biztosítja mindezen tervek valós, materiális szinten történő megvalósítását az nem más, mint az Ezoterikus Tanok Egyháza részére befizetett egyházfenntartásí támogatási díja.

A tagok által befizetett tagdíjból építjük meg azt az Egészségügyi Korrekciós Központot is, melynek a létrehozásával kifejezett segítséget tudunk biztosítani tagtársaink részére. Ezeket az intézményeket elsősorban tagjaink számára állítjuk fel, hozzuk létre. Legyenek azok akár egyháztagok, akár pártoló tagok.

A Spirituális Szabadság Programjához mindenki csatlakozhat Országhatároktól függetlenül. Az országhatáron túl élőket is ugyanazok a kedvezmények és jogok illetik meg.

A Spirituális Szabadság Programja, mely egyszerre biztosítja az anyagi és spirituális biztonságot nagy lehetőség az elkövetkező testetöltés pozitív élethelyzetének biztosításához.

Minden Spiritualitással, ezotériával, misztikával foglalkozó ember tökéletesen tudja, hogy az élet örök.
Csak a testeinket változtatjuk karmánknak megfelelően. Viszont a jelenlegi testünk, mint lakóhelyünk is kiemelten fontos. Lévén most ebben lakunk. Ezért ennek jó működése különösen kívánatos. Ennek jól működtetéséhez viszont szükségünk van anyagi erőforrásokhoz.
Nem beszélve arról, hogy az ember nem azért született, hogy dolgozzon, hanem azért, hogy szabadon és boldogan teljesíthesse ki karmáját, valamint készülhessen a következő testetöltésére.

Az ebben a programban való részvétel természetesen nem ingyenes. Ennek az induló költsége az első hónapban 25 ezer Forint. Azonban tudni kell, hogy ez az összeg az, amiből egyszerre építjük a Spirituális Központunkat, valamint folyamatos anyagi növekedést biztosítunk a Program résztvevői számára.


A Programban résztevőknek tudniuk kell, hogy az egyház az államtól elválasztva, elkülönítve tevékenykedik. Tehát az anyagi javak megszerzése is másként történik.

A Spirituális Szabadság Programjában megtermelt összeget segély formájában adómentesen tudjuk kifizetni az egyháztámogatók részére. Összeghatár nélkül.


A Programban résztvevőket alanyi jogon, ingyenesen a következő szolgáltatásban részesülnek:

A minden héten történő csoportos gyógyítás és meditáció, valamint energetikai tisztítások.


Azok, akik 3 db 6-os csoporttal rendelkeznek tanfolyamaink díjából 10% kedvezményben részesülnek.


Azok, akik 5 db 6-os csoporttal rendelkeznek és tanfolyamaink díjából 25% kedvezményben részesülnek.


Azok, akik 10 vagy több 6-os csoporttal rendelkeznek, tanfolyamaink ingyenesek.


Ez az írás természetesen csak tájékoztató jellegű. A teljesség igénye nélkül. Amennyiben e tájékoztatás felkeltette érdeklődését és további kérdése, kérdései vannak, akkor kérjük keressen meg bennünket.Bővebb felvilágosítás:


Telefon: +3630-970-1431
Email: spiritualisfelszab.program@gmail.com
Bodor Ernő EgyházfőCopyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza