Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
A beavatás működése

Avagy miért nem mindegy, hogy ki kit, mibe, mikor és hogyan avat be


Napjainkra az emberiség abban az alapvető hibába esett, hogy szeretné az ezoteriát, parapszichologiát, mágiát és okultizmust letörölni még a Föld felszínéről is.

Ennél nagyobb hibát el sem lehet képzelni. Ugyanakkor ezek a tudományok már több ezer éve bizonyíthatóan át meg áthatják az emberiség történelmét. Bizony jó lenne megérteni, hogy a mai korra eluralkodó szellemiség is egy régmúlt beavatás eredménye. Nem beszélve arról, hogy szerintem fel kellene ismerni egy olyan apróságot, hogy miért is kellene ezeket a tudományokat eltörölni? Helyesebben szólva csak látszólag eltörölni és azt bizonyos titkos társaság számára fenntartani.

A mai kor embere érdekes módon, bár tagadja a mágiát és a hasonló tudományokat, azonban mégis bizonyíthatóan fél tőle. Gondolom azért a félelem nem alaptalan. Erre most valaki azt mondja, hogy ha talán egy példát említenék, nagyon megköszönné.

No akkor most tessék figyelni. A mai magyar társadalomban valami érthetetlen módon tiltanak bizonyos hatalmi szimbólumokat. Egyelőre most csak kettőt említek. Az egyik az ötágú vörös csillag, a másik pedig a horogkereszt. E két szimbólumot egyetemlegesen tiltják. Igen ám de miért? Csak azért tiltani valamit, mert valamilyen ideológiákra utal, az ugye még nem azt jelenti, hogy a mélyben ezek a szimbólumok nem léteznek. Erről a két szimbólumról legalább annyit illene tudni, hogy az öt ágú csillag a mágia szimbóluma, a másik, mely horogkereszt néven híresült el, nem más mint a svasztika. Erről viszont azt kellene tudni, hogy ez egy több ezer éves hindu szimbólum, mely hivatalos neve napkereszt. Ez a két szimbólum ugye önmagától sosem tett semmit.

Aztán vannak olyan érdekes szimbólumok, amelyeket nem tiltanak, ámbár nem annyira közkedvelt a Föld bolygón, mint az előbbi kettő. Ezek közül az egyik a hat ágú csillag, mely elhíresült neve Dávid csillag. Azonban azt is tudni kellene, hogy ez a csillag, amit egyébként a zsidóságnak tudnak be, ám még sem az övék. Ez a hat ágú csillag ugyanis a mágián belüli egyik szimbólum, mely a levegő elem megnevezése. Ezeken kívül megjegyzem, hogy van még egyetemes szimbólum, mely igen csak megosztja az emberiséget, ám ezt nem tiltja be senki. Ennek az egyszerű szimbólumnak a neve pedig nem más, mint a kereszt.

Most akkor nézzük csak meg miért tiltják a mágia és ezoteria tagadói az egyiket és miért nem a másikat? Véleményem szerint teljesen nevetséges egy olyan valamit tiltani, aminek nincs hatása, létjogosultsága. Vagy talán még is csak van valami ki nem mondott ok, ami miatt, a tiltók tiltanak? Azok az emberek, akik tiltanak valakiktől valamit, azok ezt azért teszik, mert valami miatt minimum tartanak tőle. Sőt esetleg félnek is a szimbólum mögött meglevő erőtől.

Amit viszont nem tiltanak, azt szeretnék ha sokkal hatékonyabban működjenek. Tehát aminek jelen világunkban működnie kellene a tiltók szerint, az a judeo-krisztianista egyház, (minden keresztény egyház, mely egy zsidó, azaz héber istent imád és Szent könyve a Biblia) valamint a zsidó szellemi irányvonalak. Gondolom ez így már egy kicsit kezd érdekessé válni.

A mai kor átlag emberisége egy kifejezetten materialista. Nem hisz semmiben ami nem anyag, ugyanakkor egyre kevésbé képes szeretni amit nem tud megfogni, megenni, nyomkodni. Tehát csak olyan fizikai eszközöket szeretne magáénak tudni, amit lát. Azonban azt nem veszi észre, hogy azokra az elbomló értékekre, amiket ő birtokolni akarna, valakik ráirányítják a figyelmet. De ezt ő nem veszi észre. Miként azt sem veszi észre, hogy lassan már azt sem tudja ki is ő valójában. Arról már szinte beszélni sem érdemes, hogy lassan lassan már csak egy páran leszünk büszkék itt e hazában, hogy mi magyarok, azaz Hun-ok vagyunk.

A többiek, kiknek vérében volt a mágia, a varázslás, a gyógyítás adománya, mára már szinte mind halottak. Csak úgy meghaltak, elvéreztek a hosszú évezredek alatt? Nem! Megölték őket szinte mind egy szálig. Akkor most elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy el kell mondani, hogy ez hogy lett lehetséges.

Valamikor réges régen, úgy 2000 évvel ezelőtt egyszer csak felbukkant egy szimbólum, mely neve kereszt. Mára ez lett a világ legerősebb szimbóluma. Akár tetszik ez az embereknek akár nem. Szinte mindenkire hatást gyakorol. Azonban ahhoz, hogy ez megtörténhessen, nagyon sok dolognak kellett megtörténni. Azt mindenki tudja, helyesebben tudnia kell, hogy önmagától semmi sem működik. Ahhoz, hogy bárminek legyen egy megjelenési formája, annak először a láthatatlan világokban kell megjelennie. Tehát amikor bármi felbukkan az anyagi világban, akkor annak már előzménye van a láthatatlan világokban. Mit is mondok én most? Nem többet és nem kevesebbet, hogy a mágia, amit igyekeznek tiltani, létezését tagadni él és hat. Immáron több tíz ezer éve. Van akiket nyomorba dönt, van akiket kiemel az anyagi világokból.

A mai kor embere nem tudja hogy működik a mágia. Nem, mert, mint említettem akikről csak megsejtették, hogy tudja, rögtön legyilkolták. Így veszett el minden szép és jó. Eddig csak egy pár szimbólumot említettem. Azonban ezek akár akarják, akár tiltják, hatnak. Egyre erőteljesebben fognak működni. Jól nyissuk hát ki a szemünk és figyeljük meg, hogy kik és mit tiltanak. Mostanában aki leginkább hadat üzent a mágiának, ezotériának, spiritualitásnak,az nem más, mint a Katolikus Egyház feje. Ki nem más, mint a kereszt ura. Istene parancsára cselekszik és nyilatkozik így.

Tudva levő, hogy a kereszt a halál szimbóluma. Miként a mágia az életé. Tehát jó ha tudjuk, itt most egy hatalmas harctér közepén élünk. Tudnunk kell, hogy a keresztény egyházak keresztelési ceremóniája nem más, mint a ceremonális mágia egyik formája. Tehát pontosan azt teszi, cselekszi, ami ellen ágál. Ugyanakkor kiátkozza azt, aki rajta kívül mágiát gyakorol. Régebben habozás nélkül meggyilkolta ellenfeleit. Ezek után már pontosan tudjuk, hogy minden létező keresztény egyház a mágia hatalma miatt létezik napjainkban. Azt hiszem ezt felesleges tagadni. Olyan ez, mint ha valaki tagadná, hogy 2+2=4. A mai kor embere lehet, hogy felháborodik ezen kinyilatkoztatáson. De ez nem baj. A baj az az, hogy ezt a ceremonális mágiai gyakorlatot egyszerűen elhazudták az emberek elől. Tehát az az ember, aki csak úgy megszokásból elviszi a gyerekét a templomba, rögtön egy szimbólum ereje oltalma alá helyezi a gyermekét. Természetesen úgy, hogy erről senki sem tájékoztatta. Miként azt sem mondják meg neki, hogy annak az istenek a neve nem más, mint Jehova, Izrael istene. Tudom, hogy ez sokak számára fájdalmas információ de tény.

Egy ilyen beavatás elhallgatására nincs ok. Helyesebben csak egy ok van. Ez pedig az aljasság és nyerészkedés. Egy szabad embert kötöttek meg szülői hozzájárulással. Úgy hogy a szülőnek erről nincs tudomása. Biztos vagyok abban, hogy sokan majd azt felelik, hogy nem baj. Én meg azt mondom,hogy igen is nagy baj, mert az az ember akit egy pap megkeresztelt, már nem szabad ember. Az egyház ezt pontosan tudja. Miként azt is, hogy a keresztelési folyamat lezajlása közben mi történik. Ez a szimbólum örökre hatni fog. Még abban az esetben is, ha az illető egyébként felnőtt korára istentagadóvá válik.

Hogy mi történik a beavatás, keresztelés közben? Először is óva intek mindenkit attól, hogy ne tulajdonítson nagy jelentőséget ennek a ceremonális mágiának. Miként az sem mindegy, hogy a mágiát gyakorló pap mennyire tartja meg legalább a saját egyháza tan és hittételeit. Mert azt azért senki ne higgye, hogy egy nemi identitászavaros, szenvedélybeteg, pap nem fogja a gyermekre rászabadítani az összes arra járó démont is a kereszttel együtt. Az a szimbólum, amit a pap rajzol, az illető ember éterikus testébe lesz beégetve. Igen, beégetve. Az emberi hús szem számára láthatatlanul. Miután a pap beavatta a judeokrisztianista egyház tagjává, az automatikusan egy mesterséges egregorra csatlakozik.

Az egregor nem más, mint egy energetikai adatbank. Ettől a pillanattól kezdve az egyén minden imája, annak ereje a zsidó isten erejét növeli. Ez, mondják néhányan, ez még nem olyan nagy baj. Azonban az már igen, hogy ezen az egregoron keresztül egy állandó kommunikáció zajlik és az illető egyént folyamatosan programozzák. Nem beszélve arról, hogy az illető ima ereje nem őt, hanem a magát kiválasztottak mutató zsidó népet élteti. Gyakorlatilag ez a beavatás, keresztelés úgy hat, mint egy energetikai vámpír. Ezek után természetesen néhány emberben felmerül a kérdés. Ezen már soha többé nem lehet változtatni? A válaszom igen egyszerű. Minden beavatási szimbólum kivehető. Természetesen nem mindenki számára. Ami aztán mindennek a teteje, az az utolsó kenet. Itt már biztos lehet az egyén abban, hogy Jehovához megy és nem haza az Öregistenhez a transzcendens hazába.Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza