Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Tevékenységünk

www.saibaba.hu www.sandrajana.hu www.azigazijezus.hu

A mi egyházunk igazi megalakulását nem a bíróság által kiadott hivatalos papír dátumától számítjuk. Tesszük ezt azért, mert ez az Egyház, az - Ezoterikus Tanok Egyháza - már a fizikai sík létének pillanatától él és létezik. Mi ezt a földi időpontot csak a materiálís síkra véve tartjuk hivatalos kezdetnek.

A materiális világban, az itteni törvények betartása miatt 1996-ban adtuk be a bejegyzés iránti kérelmünket. Ezt az egyházat a Legfelsőbb Személy kérésére aktivizáltuk a fizikai síkon. A felkérést, utasítást nem Budapesten, hanem Sopronban, a Lövérek erdeiben kaptam én, Bodor Ernő. A Magyar Bíróság a működési engedélyünket 1997. március 18-án adta ki. Maholnap tehát 10 évesek leszünk.

Ennek az Egyháznak eredeti és attól el nem térő feladata nem más, mint az emberek lelki és szellemi tanítása. Tudjuk, hogy oly időben élünk, amikor is nagyon sok fontos információt tartanak vissza az emberek elől. Bizonyos ,,körök” nem szeretik ha az emberek, az emberiség tanul. Mi pontosan tudjuk, hogy aki tud, az veszélyes. A veszélyt természetesen most sem a matematika, a fizika és egyéb más tantárgyak magas szintű ismerete okozzák. Ez mind nagyon jó, de az Élet igazi értelmét és a Legfelsőbb Személy szeretetét senki sem tanítja. Ez pedig egy olyan kulcs, ami nélkül nagyon sok ajtó zárva marad.

A közel 10 év alatt több ezer tanítványunkkal ismertettük meg az élet lényegét és Isten aktív szeretetét. Ezeknek a tanítványoknak egy jó része már kiváló tanító és gyógyító.

Ez alatt az időszak alatt nagyon sok embert gyógyítottunk ki különböző súlyos és kevésbé súlyos betegségekből. Nem egy nagyon látványos, azonnal idejű gyógyulásnak volt szemtanúi. Pl. a béna ember elindul, a süket hall. A rákot is sok esetben sikerül eltüntetni a fizikai testből. Természetesen nem csak ilyen jellegű gyógyítások kezelését tudjuk végezni, ez csupán néhány példa. Ezen kívül nagyon sok olyan ember érkezik hozzánk, aki mély lelki válsággal és önértékelési zavaroktól szenved és válaszokat keres vele megtörtént "furcsa" eseményekre. Gyógyítóink hatékony tevékenysége következtében az ilyen emberek is visszanyerik önmagukat és vidámmá, boldoggá válnak.

Oktatásunkat saját iskolánkban adjuk át tanulni vágyók számára. Az ÓD Ezoterikus Teológiai és Parapszichológiai Akadémiát 3 éve alapítottuk, ahol szervezett körülmények között tanulhatnak a diákok.

Minden héten van egy nap, amikor mindenki számára elérhetőek vagyunk. Ez a nap a péntek. Ekkor 17 órától zenés meditációt tartunk, majd pedig csoportos gyógyítást. Utána pedig mindig valami kellemes meglepetés… Aki pedig beszélgetni akar, arra is van lehetőség. A gyógyításon előzetes bejelentkezés után bárki résztvehet.

Rövidtávú terveink között szerepel a könyvkiadás. Ezzel azt a célt akarjuk elérni, hogy az emberek megismerhessék valós természetük miben létét. Tisztába kerüljenek az élet valódi értelmével és megismerjék népük, nemzetük igaz történelmét. Szándékaink mindig arra irányulnak, hogy megmutassuk és megtanítsuk azokat az értékeket, amiket rég elfelejttették az emberekkel. Ugyanakkor arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy tiszta rálátást biztosítsunk az ezotéria útvesztőjében. Azt akarjuk és nem pedig csak szeretnénk, hogy az emberek gyermekeiknek is át tudják adni a hiteles tanításokat és eltudják kerülni a rájuk leselkedő veszélyt.


Összeségében nem teszünk más mint gyógyítunk és tanítunk.

Amennyiben szimpatizálsz tevékenységünkkel, kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten támogass minket! Gyere közénk, fizikailag is! Minden támogatást szívesen fogadunk.
Amennyiben pedig még nem vagy elkötelezett, kérjük, gondolj ránk és adód 1%-ával támogasd oktatási, nevelési és gyógyítási tevékenységünket!Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza