Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Céljaink

www.saibaba.hu www.sandrajana.hu www.azigazijezus.huEz az egyház már csak a neve miatt is titkos és okkult. Természetesen nem abban az értelemben, hogy valamit is eltitkoljunk az emberek elől, sőt épp ellenkezőleg. Mi mindent meg akarunk mutatni elsősorban a magyar embereknek, majd pedig a világ népességének. Azt azonban már most az elején el kell mondanom, nem mindenki veszi szívesen a mi ismeretterjesztő egyházunk tevékenységét. Először is azért, mert mi nem hitegetünk senkit ilyen vagy olyan ismeretekkel, ami a mi számunkra jelent csak nyereséget. Ellenkezőleg. Mi az emberekért vagyunk és nem akarunk senkit sem elvarázsolni és hitegetni. Célunk a tanítás! Tanítani pedig csak úgy lehet ha valaki hisz abban, amit tanul. Na meg abban is, aki tanít.

Most pedig nézzük csak meg mit adunk mi. Visszaadjuk mindenki számára a Magyarok Istenét.

Azét, akitől az emberek egyre csak azt kérik, „Isten áldd meg a magyart jó kedvvel bőséggel, nyújts feléje védő kart ha küzd ellenséggel. Bal sors akit régen tép hozz reá víg esztendőt.”

Most végre megtudhatja az ember, hogy ki is Ő. Elvették Őt tőlünk, s most újra megmutatjuk és megszerettetjük az emberekkel. Amikor elvették Tőlünk még őseink is sírtak. Még véletlenül se gondolja azt senki, hogy nem így volt. Megtagadtatták velünk. Mi pedig megtettük, elárultuk ŐT. Most viszont újra itt van megfogja a kezünk, csak vegyük már észre. Nagy ínségben lévén így szólít meg minket Apánk és közli: „Itt vagyok.”

Az Ezoterikus Tanok Egyháza az egyetlen ahol megtalálhatjátok, sehol máshol. Ha tudásra, szeretetre, erőre, bátorságra, szabadságra van merszetek és igényetek, akkor gyertek közénk! Itt ebben az egyházban megtanulhatjátok a lelki tisztaság mibenlétének fortélyait, történelmetek igaz oldalát és azt, hogy a világ legősibb nemzete vagytok.Céljaink:

1. A világon levő vallások közötti feszültségek feloldása.

2. A Föld állat és növényvilágának megvédése a negatív emberi tevékenységekkel szemben.

3. A jövő gyermekeinek lelki és testi feljesztése

4. A negatív emberi cselekedetektől való elhatárolódás

5. Az emberiség ismeretanyagának nem elsősorban materialista tanítása

6. A betegségek kialakulásának megakadályozása illetve a meghibásodott test és annak irányító egységének, a léleknek- ami mi vagyunk- tisztaságának visszaadása.

7. Az emberek nagyságának meg és bemutatása.

8. Az emberek önértékének felismertetése

9. Az emberi létforma igazi nagyságának megmutatása

10. A Magyarok Istenének megszerettetése – minden és mindenek felett.


Célul határozta meg nekünk a Legfelsőbb Személy, ki nekünk Apánk, hogy szeressük egymást és álljunk a másik testvérünk mellé ha baj van és ne engedjünk senkit a negatív szellemi birodalomnak elrabolni társaink közül. Védjük meg egymást. Feltétlen tudni kell, hogy ISTEN szeretete nélkül sosem tudunk előbbre lépni. Visszafelé azonban igen.Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza