Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Adományvonal

www.saibaba.hu www.sandrajana.hu www.azigazijezus.hu


Tekintettel arra, hogy mi egy valódi tanító és gyógyító szervezet vagyunk és nem gazdasági vállalkozás, szükségünk van adományokra. Mégpedig azért, hogy céljainkat mihamarabb tudjuk megvalósítani. Ezek között a célok között szerepel a Jövő magyar gyermekeiért és a Drogmentes Magyarországért való cselekedeteink sorozata. Csupán ezek teljesítése miatt kérünk adományokat.


Az adományozásnak két formája lehetséges:


Az egyik: a személyi jövedelemadó 1%-ának szabad felhasználása, amelyet az adózó döntése szerint az állam átutal közhasznú alapítványok és egyesületek részére. Ez esetben az adózó nyilatkozik, mely szervezetet kívánja támogatni.
Az Ezoterikus Tanok Szkíta vallási Egyesület adószáma: 18333408-1-02
A másik lehetőség a hagyományos adományozás.
Bankszámlaszámunk: 11706016-20825984


Kérünk, segíts Te is adód 1%-val, hogy minél több, minőségi programmal szolgálhassunk és minél szélesebb körbe taníthassunk, segíthessünk és küldhessük videohírleveleinket.


Anyagi lehetőségeink korlátozottak ugyan, de élünk és vagyunk. Pénzbevételi forrásaink főként a személyi jövedelemadók 1%-a. Semmilyen gazdálkodói tevékenységet sem folytatunk. Csak tanítunk és gyógyítunk. Minden héten spirituális tanításokat, meditációkat és gyógyításokat tartunk, amelyeken Te is részt vehetsz előzetes megkeresésünket követően.
(Bejelentkezés csoportos gyógyításra)


Amennyiben szimpatizálsz tevékenységünkkel, kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten támogass minket! Gyere közénk, fizikailag is! Minden támogatást szívesen fogadunk.
Amennyiben pedig még nem vagy elkötelezett, kérjük, gondolj ránk és adód 1%-ával támogasd oktatási, nevelési és gyógyítási tevékenységünket!


Mit kell tenned?

A rendelkezés adód 1%-ról nem kerül Neked pénzedbe, csak egy-két percet kell rászánnod az adóbevallás leadásakor. Az adó 1 százalék felajánlásának két módja van:


1. Az adóbevallás kitöltésekor a megfelelő mezőbe beírod a Szkíta Vallási Egyesület adószámát: 18333408-1-02

2. Innen letöltheti a kitöltött 1%-os felajánló nyilatkozatot. Ezt nyomtasd ki és tedd bele egy borítékba, amelyre írjd rá a neved, pontos címed és adóazonosító jeled.. A boríték lezárását követően írd alá keresztben a boríték lezárt fülét. Majd ezt mellékeld az adócsomagodhoz vagy külön küldd be az APEH-nek.


Köszönjük támogatásod - adód 1 százalékát, adományod!!
* * *Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza