Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Sai Baba és egyházunk kapcsolata

www.saibaba.hu www.sandrajana.hu www.azigazijezus.hu

1996. Budapest, Hungary, Magyarország. Bodor Ernőnél a parapszichológusnál, számára ismeretlen lény-(ek) jelennek meg és felkérik egy olyan egyház alapítására, mely a Legfelsőbb Hatalom képviseletére jön létre. Minden földi egyháztól eltérő formát öltve. A folyamat hamarosan megindul. Az egyház neve: Ezoterikus Tanok Egyháza.


Sai Baba még a hivatalos állami papírok kiadása előtt magához szólított, a repülőjegy költségeit is rendelkezésére bocsátva.


India. Bombay. Az Indian Airlans menetrendszerinti járatáról kilépve a hatalmas forgatagban egy fiatal ember elénk lépve felmutatta Apám, Sai Baba képmását, fényképét megcsókolta azt - akkor még nem tudván, hogy a Róla szóló kép, hang és forma mind Ő személyesen, - megkért, hogy kövessük. Egy Ambassador típusú gépkocsihoz vitt minket, megkért szálljunk be, hogy átvigyen a másik repülőtérre, ahol a bangalorei belföldi járat indul. Az illető amilyen hirtelen jött, oly hirtelen tűnt is el. A gép indulásáig még, mint egy 5 óránk volt. Rövid alvás után folytattuk utunk. Háromnapi bangalorei tartózkodásunk után egy motoros riksával átmentünk vaitfieldi ashramjába. Itt teljesen szokatlan módon és időben láttuk őt. Ekkor 13 óra volt. Fekete autójából kimosolyogva üdvözölt minket, majd a dél utáni darsanon, - istentiszteleten láttuk ismét.


A harmadik nap határozottan odalépett elém és egy magas szintű spirituális beavatásban részesített. Ekkor már végső formájában megkaptuk az egyház hivatalos beiktatását. Ettől a pillanattól kezdődően élő egyházzá lettünk nyilvánítva. Mikorra hazaértünk Magyarországra, már megérkezett a földi hivatalos okirat, melynek birtokában megkezdhettük a spirituális világ üzeneteinek és tanításainak átadását az ÓD Teológiai és Parapszichológiai Akadémián.

Bodor ErnőCopyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza