Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Képzési rendszerünk

www.saibaba.hu www.sandrajana.hu www.azigazijezus.hu

Az oktatásnál fontosabb nem lehet egy ember életében.

Ennek két fokozata ismeretes. Először a tanulás, majd pedig a tanítás. Mi azt szeretnénk elérni, hogy még ebben az inkarnációban egyszerre végezhesd midkettőt. Szinte motto szerűen hangzik: Tanulj, hogy taníthass.

A kérdés ezek után már csak az lehet, hogy mit. A válaszunk pedig az, hogy minden olyan ismeretanyag kerüljön a birtokodba, amivel megvilágíthatod a fizikai testetöltés lényegének megértését és el tudd dönteni azt, hogy mi az ami számodra egyszerűen idegen és veszélyes. Ezzel az ismeretanyaggal már tudni fogod azt is, hogy hova tartozol, kinek és milyen szolgálatot kell végezned, és ugyanakkor a rád nyitott embereknek is lesz mit adnod útravalóul. Ezeket a cselekedeteket egy idő múlva szinte öntudatlanul fogod végezni, hisz szinte lényed részévé válik.


ÓD Teológiai és Parapszichológiai Akadémia


Iskolánk, az ÓD Teológiai és Parapszichológiai Akadémia. Erről az iskoláról azt kell tudni, hogy államilag bár elismert de nem akreditált. Nem is lesz az. Ugyan is nem akarunk semmiféle állami behatást az oktatási rendszerünkbe. Márpedig e nélkül az állam részéről nincs legitimitás. Tehát nem lesz. Az ÓD egy spirituális iskola.

Az Akadémia 3 éves. Itt az alábbi tantárgyakat tanulhatják a hallgatók: radiesztézia, numerológia, mágia, szellemgyógyászat, drog prevenció és rehabilitáció, grafológia, sumerológia, egyiptológia, magyar történelem (az igazi magyar, nem az iskolákban tanultat) bioenergetika, szimbológia, vallástörténelem, (az eredeti és nem a földi egyházak, hanem a fényvallások ismeretének dominanciájával), az asztrális világok lényeivel való kommunikáció és azok felismerése, harmadikszem-fejlesztése és használata.

A tematikán az osztályban tanulók összetételétől függően változtatunk. Tesszük ezt azért, mert mindig és minden körülmények tanítványaink maximális fejlődését tartjuk szem előtt.

A Tudás a hatalom egyetlen forrása. Merj tudni! Ez egyúttal az önvédelem legbiztosabb formája is. Élj úgy, hogy bátran merd itt hagyni a Föld nevű bolygót. Szívedben a szeretet legyen mindig az úr. Azonban tudd, hogy a hasonló mindig a hasonlót vonzza. Ahol nincs meg a hasonlóság, ott nem a béke és a szeretet lakik. Onnan menj el, hacsak nem akarod elveszíteni önmagad. Tudd meg, hogy mily hatalmas kegyben van részed, amikor emberként születsz le. Gondold csak végig ha elmész kirándulni és leülsz egy fa tövében az erdő közepén, hány élőlény vesz körül és nincs rajtad kívül egyetlen emberi lény sem. Tehát ne tékozold el és tedd kockára az emberi létformát. Közben ráfogsz döbbenni arra is, hogy nem fogsz félni a körülötted lévőktől. Szívedben béke lesz. Nyugtalanság csak akkor keletkezik majd benned, ha emberek zaját fogod meghallani. Mit gondolsz miért?

A mi tanításunk erről szól! Mindez egy folyamat, amelynek te is részese lehetsz iskolánkban, az ÓD Teológiai és Parapszichológiai Akadémián. Az oktatás tematikájáról és a képzési rendszerünkről az Akadémia weboldalán olvashatsz. (www.od-akademia.hu)Copyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza